BURNOUT BEGELEIDING

Gegarandeerd resultaat

Druk op je borst? Stress? Kort lontje? Snel geïrriteerd? Niet vrolijk? Weinig energie? Geen tijd om te ontspannen? Klachten die je niet thuis kunt brengen?

STRESS | BURN-OUT
Hoe je het ook noemt, het levert spanningen op. In de eerste plaats voor jezelf. Vaak ook voor je omgeving. Zowel op werkvlak als privé. Wat het ook is, je moet er ‘iets’ mee. En dat kun je vaak niet alleen. Stiekem kan niemand dat alleen.

SAMEN
Time 2 Thrive heeft een team van professionals verzameld. Stuk voor stuk vakmensen met een eigen specialisme. Het team is samengesteld in de overtuiging dat er niet slechts één oplossing is om met flinke stress aan de slag te gaan. Er zijn meerdere factoren waar aan gewerkt moet worden wil je 100% je zelf weer zijn.
De behandeling richt zich op de manier waarop met spanning wordt omgegaan en in de toekomst mee omgegaan kan worden.

MAATWERK
Na een intake wordt er gekeken welke disciplines jou verder gaan helpen. En wordt er een programma op maat voor jou gemaakt. Stress is immers persoonlijk. De oorzaak, maar ook het gevolg is voor ieder mens anders.
Op basis van mijn ervaring met veel succesvolle burn out begeleidingstrajecten kan ik verzekeren dat een positief resultaat gegarandeerd is!

Herken je iets in bovenstaande? Laten we er iets aan doen.