Businesscoaching

Time 2 Thrive. Aangenaam.
Business coaching is niets meer, maar ook zeker niets minder, dan het begeleiden van ondernemers van welk niveau dan ook.

Soms heb je nu eenmaal een sparringpartner nodig. Iemand die jouw dagelijkse dilemma’s door een andere bril bekijkt. Iemand die je helpt de dingen wellicht anders te benaderen. Iemand die ziet wat jij niet ziet.

Business coaching is voor iedereen. Voor iedereen die vastloopt, maar ook voor iedereen die behoefte heeft aan een luisterend oor. Business coaching is maatwerk. Altijd.

Van A naar B en verder
Je weet vast waar je bent, maar waar wil je zijn? Als business coach help ik je. Ik breng je van A naar B en verder. Alleen ben je er wellicht sneller, maar samen komen we toch echt veel verder. Niets is minder waar, geloof me.

Op een nuchtere en praktische wijze gaan we aan de slag met het doel: jou, je team en/of je bedrijf de volgende stap te laten zetten. Je gaat jezelf ontwikkelen, je groeit en je maakt waar.

We pakken de vraagstukken die spelen bij de horens en ik ondersteun je bij het maken van de nodige keuzes en het kiezen van de juiste richting. Let op. Je zult zien dat je meer kunt dan je denkt. Dat je meer kunt dan wat je gelooft dat je kunt.

Time 2 Thrive business coaching hanteert een praktische werkwijze gestoeld op jarenlange ervaring zowel in het bedrijfsleven, en tevens als gesprekspartner. Iemand in staat stellen om optimaal gebruik te maken van zijn of haar talenten en capaciteiten, dat is mijn passie. Met een hedendaags modewoord ook wel ‘empoweren’ genoemd.

Ik luister naar je, ik zet je in je kracht, ik moedig je aan en help je tot je uiteindelijk de juiste weg (weer) heb gevonden. Het resultaat? Je bent je bewust van je eigen kunnen en straalt dat uit. Hierdoor motiveer je jezelf én anderen om net die stap verder te gaan.


Time 2 Thrive.
ontwikkel, groei en kom verder
Aangenaam.

 Alle coaching trajecten worden ook in het Engels aangeboden.