Ervaringen

Wat de ervaringen van anderen zijn? Lees ze hier. #trots

De zakelijke opstelling die ik heb gedaan, was erg inspirerend en inzichtgevend. Het was een fijne, empathische groep representanten waardoor ik me veilig en gezien voelde. Door de opstelling ben ik gaan inzien hoe bepaalde verhoudingen zijn en hoe de beleving van anderen is.
Ik denk nog vaak aan de opstelling terug als ik bijvoorbeeld iets niet begrijp of er een conflict dreigt. Dan kan ik afstand nemen en zien wat er werkelijk is. Ik vond het ook verbazingwekkend dat sommige zaken die al meerdere malen zijn besproken op mijn werk en waar ik vaak over nadacht, ineens duidelijk werden door de opstelling. Erg verhelderend.

Inge, BBB Healthboutique

 

Nicole coacht mij en ons team met enorm veel passie en gevoel. Door haar business achtergrond heeft ze snel inzicht in het team en het bedrijf die ze coacht. Ze laat je zelf inzien wat de top prio’s zijn die belangrijk zijn voor jezelf als ondernemer, je team en kijkt ook naar je persoonlijke groei en juiste balans in je werk en privé.

Begripvol, open, eerlijk en soms met een liefdevolle schop onder je kont ziet ze haarfijn waar de knelpunten zitten. Ze heeft enorm veel kennis en is oprecht betrokken met het team en de onderneming die ze coacht. Een business vrouw met veel waardevolle kennis, ervaring, een groot hart en groot netwerk die ze graag inzet voor haar klanten.

Een coaching sessie met Nicole is helder, inspirerend, effectief en fun. Ik beveel haar je graag aan.
Melissa Slotemaker (Mooi the Agency)

 

Nicole is de beste investering die ik in jaren in mijzelf heb gedaan. Velen weten net zoals ik waar zijn of haar talenten liggen. Fantastisch, maar hoe breng je dat over naar anderen en hoe zorg je dat het uiteindelijk geld oplevert? Nicole heeft mij dat met al haar praktijk ervaring en in Jip en Janneke taal geleerd. Dus ik wil iedereen adviseren om bij Nicole in de leer te gaan, als je wil dat je talent geld oplevert!
Paul Poort (&Poort)

 

Nicole en ik zijn samenwerkingspartners en verzorgen samen trainingen. Nicole is eerlijk, open, doelgericht, positief en ziet goed bij mensen wanneer zij niet vanuit hun kracht leven. Nicole sluit aan bij ieder mens, wens en vraag, of het nu mentaal, emotioneel, persoonlijk, zakelijk of relationeel is.
Kim Oostendorp (Mindtrainers)

 

Tijdens een masterclass van Nicole dit voorjaar ben ik meegenomen in een aantal communicatiemodellen die voor mij tot dat moment vreemd waren. Nicole heeft deze masterclass op super wijze begeleid en heeft mij een aantal communicatiewijsheden gebracht die ik in mijn dagelijkse praktijk als leidinggevende heel goed kan toepassen.
Bram de Gunst (Belastingdienst)

 

Ik heb Nicole leren kennen als business coach. Nicole is toegankelijk, professioneel en betrokken. Door middel van goed luisteren en doorvragen, weet ze te achterhalen wat het échte vraagstuk is. Op deze manier wordt een concreet en doeltreffend advies uitgebracht. Daarnaast is Nicole als persoon ook een zeer fijn mens om mee samen te werken en mee te sparren. Ze geeft je vertrouwen en laat de wereld om jou draaien!
Dieuxdonneé Denneman (RAI Amsterdam)

 

Nicole heb ik leren kennen tijdens een leerzame TOP-class in Oostenrijk, georganiseerd vanuit Ifmec. Zij mocht hier één van de trainingen gegeven. Ik heb mogen ervaren hoe zij met haar enthousiasme, eerlijkheid, kennis en ervaring, bewustwording creëerde. Deze bewustwording bevindt zich niet alleen op het professionele niveau, maar loopt door in het persoonlijke. Soms confronterend en hard, maar ontzettend leerzaam en zeker de moeite waard!
Daisy Straathof (IFMEC)

 

In de training die ik bij Nicole volgde, legde zij op een enthousiaste en heldere manier uit hoe gevoelens en emoties werken, dat bewustwording van emoties enorm waardevol is en hoe je actief kunt inspelen op emotionele processen zodat je meer ruimte en rust ervaart om je doelen – of die nou op persoonlijk of professioneel vlak liggen – te bereiken. Nicole maakt bespreekbaar wat velen slechts wegstoppen als ‘een (vervelend) gevoel’. Je eigen gevoelens en emoties als leerschool en compas. Ik zat continu op het puntje van mijn stoel. Dit is kennis die een ieder zou moeten hebben!
Else Julietta Blom (Advocaat)

 

Very professional. Very personal. Very engaged. From our very first meeting I discovered that in front of me was somebody that wasn’t just interested in driving home her agenda, but interested in me. Coaching is not a ‘one-size-fits-all-job’. It is a skill that involves really understanding where a person is ‘coming from’ and knowing how to get them where they want to go. Thanks Nicole, for helping me do just that.
Anthony Roget (Stress relief coach)

Nicole heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt. Hoewel ik voorafgaand aan de behandeling vrij pessimistisch was (‘het werkt toch niet bij mij’), heeft ze het toch voor mekaar gekregen om alles uit mij te krijgen.

Elke sessie weer maakte ik een bijzondere reis naar de ervaringen in het verleden, via de situatie in het heden, en vol moed naar de toekomst. Ontzettend bijzonder. Ze is in het proces heel geduldig, liefdevol, en vertrouwelijk geweest, waardoor ik mij helemaal op mijn gemak voelde.

Ik ben haar nog steeds ontzettend dankbaar dat zij dit in mij naar boven heeft weten te halen, en heb er nog steeds dagelijks profijt van!
David (24)

 

Van een vriendin kreeg ik het nummer van Nicole. Best sceptisch heb ik haar opgebeld en ik kon toevallig direct terecht. Na een fijn gesprek begonnen we met het consult.
Eigenlijk kan ik het niet goed verwoorden, omdat ik het als heel bijzonder heb ervaren.

Het is een mooie ervaring geweest waarin we opzoek zijn gegaan om weer geheel met frisse energie aan de slag te gaan. Ik voel mij bij Nicole zeer op mijn gemak. Niet zweverig, maar helder en praktisch! Ik ben blij dat ik Nicole heb leren kennen en zal zeker iedereen aanraden om met haar in zee te gaan. Doen!
Hannah (42)

 

Privé zijn het hectische jaren geweest waarin veel is gebeurd. Ik kreeg een signaal dat het niet verder ging, ik was op. Na een periode van rust wilde ik mijn oude leven weer oppakken, dat ging echter niet. Ik kreeg steeds meer fysieke klachten. Onderzoek via de reguliere gezondheidszorg kon geen oorzaak aantonen. Uiteindelijk kwam ik bij Nicole en haar team terecht. Via intensieve sessies, die voor mij heel confronterend waren, heb ik veel over mijzelf geleerd.

Inmiddels gaat het een stuk beter met mij. Ik sta veel positiever in het leven, leef veel meer in het heden en trap minder in valkuilen uit het verleden. Ik ben Nicole en haar team enorm dankbaar voor de hulp en richting die zij mij hebben geboden.
Peter (52)

 

Mijn nieuwe baan paste niet. Het maakte mij onzeker en gestrest. Nicole heeft mij geholpen om door een moeilijke periode in mijn leven te komen. Door de coaching sessies met haar werd ik bewust van denkbeelden die mij belemmerde en leerde ik om met behulp van oefeningen hier mee om te gaan. Nicole is een zeer kundige coach. Ik kan nu weer relaxed zijn en heb weer plezier in mijn werk.
Jan (41)

 

Nicole is een betrokken coach die met haar enthousiasme en intuïtieve manier van coachen ervoor zorgt dat je meer uit jezelf haalt en meer in je kracht komt te staan. Ik ervaar haar als een geweldige coach, die mij op een vernieuwende manier heldere inzichten en tools heeft gegeven zowel zakelijk als persoonlijk. Dank je wel Nicole.
Doet Bierma (Sunshine and Sausages)

 

Nicole, out of the box denker en vooral visie op both sides. Spaart je niet in haar eerlijke en recht door zee visie. Weet je altijd uit je denkpatroon te halen en motiveert je doelen te bereiken. Enorm klankbord, Mozart zou er jaloers op zijn! Dank voor je inzet en volharding. Je hebt me uit een dal gehaald die er helemaal niet was.
Maarten Morsman (Morsman Vastgoed)

 

Nicole is a coach par excellence. She brings an incredible set of tools and techniques, along with courage and compassion to help you achieve your biggest goals and face your toughest challenges. Working with her has been rocket fuel for both my businesses and my growth as a person. When you’re up against your greatest challenges, Nicole is the coach you want on your side. I have deep respect and gratitude for her work.
David Siedband (Lead Software Engineer)

 

Dankzij de no nonsens aanpak van Nicole heb ik inzicht gekregen in mezelf, mijn zakelijke processen, het prioriteren en ook het in balans brengen van zowel zakelijk, privé als mezelf. Nicole is een geweldige spontane vrouw met passie voor haar vak en met oog voor details. Echt geweldig om mee te werken en jezelf continue te verbeteren in zowel zakelijk alsook in de werk/privé balans. Had ik jaren eerder moeten doen!
Paul Scholten (Livio)

 

Ik heb aan Nicole een fijne coach, die me instant bijstaat als ik met lastige vraagstukken zit, die vragen om snelle en gedegen besluiten.

Nicole is direct, helder en duidelijk in haar aanpak en wint geen doekjes om wat ze ziet. Toch is ze zorgvuldig en respecteert ze de context van waaruit je beweegt. Nicole stuurt graag aan op “waar een wil is, is een weg”, je moet dus wel echt willen! Zij helpt je vervolgens inzichtelijk te krijgen, waar het blokkeert.

Samen onderzoekt ze met jou de belemmerende overtuigingen en patronen, die je in de weg staan om dat te doen wat je wilt, zowel zakelijk als privé. Ze helpt me in onze gesprekken vooral om meer vertrouwen te krijgen in mezelf, door me steeds te wijzen op mijn angsten en onzekerheden over bepaalde situaties. Soms confronterend, maar waardoor ik wel steviger in mijn schoenen kom te staan en meer mijn verlangen durf te volgen!
Annemieke Oost (Coach en Trainer)