Events

Hieronder zie je een overzicht van en informatie over de nieuwe events in 2021.

Vrouwenlijn – een dag opstellingen onder vrouwen

Vrijdag 22 januari 2021 – 9.30-17.00 uur

In deze vreemde tijd speelt er van alles in ons leven. Deze dag gaan we terug naar de kern: voor ieder mens – en zeker voor iedere vrouw – is het het meest natuurlijk om ons te verbinden en liefde vol te ervaren. Connectie met vrouwen maakt dat je verzacht en naar binnen kunt keren. Als vrouwen in deze vorm samenkomen komt er daarnaast een kracht vrij; een oergevoel dat ieder van ons heeft meegekregen vanuit de vrouwenlijn. Vanuit een besef van jouw plek in die lijn kun je gaandeweg, vanuit intuïtie, (weer) heldere keuzes maken en je leven voluit leven.

Hoe is het nu met je? Welk thema speelt een rol en waar kom je zelf niet uit? Wat zou je in deze veilige omgeving willen onderzoeken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Bekijk hier de programma details van de Vrouwenlijn of neem contact met mij op, ik vertel je graag over deze bijzondere bijeenkomst.

Wakkere Leiders

Jaarprogramma 2021

De wereld rammelt. Leiders ervaren een immense druk om te vernieuwen. Maar vaak bestaat er verwarring over wat dat is. En zonder helderheid kom je niet verder.
Momenteel staat er een nieuwe generatie leiders op. Zij zien in dat vernieuwing geen kwestie is van een nieuwe vaardigheid aanleren. Zij willen een wezenlijk andere visie op groei vervullen; niet langer gericht op concurrentie en conflict, maar op verbinding en ontwikkeling van alle betrokkenen.
De nieuwe generatie leiders voelt intuïtief aan wanneer iets over is. Zij durft écht afscheid te nemen van het oude, wetend dat ongemak de brandstof is van vernieuwing.

In dit programma brengen we een zorgvuldig samengestelde groep leiders van de toekomst bijeen. Deze 16 leiders willen losbreken uit oude mechanismes en durven zichzelf en elkaar de spiegel voor te houden.

Op zoek naar het samen maken van impact in de wereld, vanuit helderheid over ieders rol en kracht? Ik praat hier graag verder met je over: stuur mij een bericht.