Familie Opstellingen

Ons leven zit bomvol relaties. In een (familie)opstelling onderzoek je jouw positie ten opzichte van bijvoorbeeld je ouders, werk, partner, baas, broer of zus, of eigen bedrijf. Zo ontdek je waar de ruimte zit voor een volgende stap.

Door de dynamiek in een systeem bloot te leggen kunnen openingen worden gevonden naar meer persoonlijke vrijheid, in verbinding met de anderen. Vanuit wat zich afspeelt krijg je inzicht en zo worden nieuwe keuzes mogelijk; niet vanuit frustratie of wilskracht, maar omdat je jouw meest hardnekkige (familie)patronen op het diepste niveau ervaart en doorziet.

OVER DE OPBOUW VAN DIT EVENT

Tijdens deze avond is ruimte voor drie vraagstukken. De vraag hoeft nog niet helder te zijn; het kan beginnen met een onbestemd gevoel dat in een voorgesprek op de avond door Nicole wordt verduidelijkt.

Relaties waarin bijvoorbeeld steeds conflict of ruis ontstaat, of nauwelijks contact meer is, kunnen worden ingebracht. Maar ook vragen over jouw positie ten opzichte van je werk, bedrijf of gezondheid zijn geschikt voor een opstelling.

Aan het begin van een opstelling stelt de inbrenger van een vraag andere aanwezigen op in de ruimte. Zij vertegenwoordigen bijvoorbeeld zijn familieleden, zoals hij hen in relatie tot elkaar ziet. Vervolgens komt de opstelling tot leven, als een tableau-vivant. Het is een voortdurend bewegende spiegel die je wordt aangereikt. Zo worden de onderlinge verhoudingen en verstoringen in het systeem zichtbaar en voelbaar. Tot slot wordt gezocht naar een passende herordening, die een opening geeft naar de toekomst. Deze ervaring en lessen zijn indrukwekkend en bijzonder.

Tegenwoordig als toetje een afsluiting met een soundhealing om erna helemaal te ontspannen!

KAARTJES

Dag: Diverse data in het jaar of op aanvraag

Datum: 4 juni
Inloop: vanaf 19.00 uur
Start om 19.15

Event 19.00-22.00 uur

Plek: Van Bossepad 22 1051MA in Amsterdam

Prijs €95 vraaginbrenger
€35, representant

Inclusief koffie, thee en snacks

Aanmelden

Ervaringen van anderen

“Ik ben twee keer bij een familieopstellingen avond geweest, begeleid door Nicole. Eén keer als representant, één keer met een eigen vraag. Het is moeilijk te omschrijven wat zo’n avond met je doet, maar de magie is op de avond zelf al voelbaar. De ervaring die ik eraan overhield leek bijna puur lichamelijk. Het was alsof er een bepaalde vorm van rust en vertrouwen over me neer daalde, zonder dat ik precies met woorden kon vatten, wat het betekende. Het was bijzonder om te zien hoe jullie de groep begeleidden met vertrouwen en doortastende intuïtie, en wat dat met de groep en het proces deed. “
– Nicklee

 

“De locatie, de begeleiding en de ervaring.. alles is fijn, vertrouwd en veilig. Ik heb een vraag ingebracht en Anne heeft mij begeleid. Zij doet dit met veel aandacht en zorgvuldigheid. Zoals Anne zegt: heb vertrouwen in het veld en laat het veld het werk doen.. zo voelt het ook echt. Dank je wel.”
Yolande

“Ongelofelijk wat er gebeurt met zo weinig informatie! Puur door wat de vraagsteller instinctief neerzet, komt er precies dát vrij wat nodig is. Het was heel intens om te ervaren, maar tegelijkertijd moeiteloos en vooral een heldere verrijking van mijn inzicht in de complexe, on(der)bewuste verwikkelingen tussen familieleden en de (beperkende) invloed ervan op je leven”.
Fleur