JIJ EN DE LIEFDE –  16 september

Neem een duik in wat de liefde voor jou betekent. Iedereen is deze dag welkom; of je nu wel of niet in een liefdesrelatie zit; het gaat om jouw verhouding tot de liefde.

Welke rol ben jij geneigd om in te nemen in de liefde? Wat besteed je uit aan de ander? Ken je de angst om verlaten te worden het meest, of juist om je te binden? Wat is jouw beeld van de ideale liefde eigenlijk? En wat heeft jouw allereerste liefde voor impact gehad?

De liefde kan ons doen duizelen. Of we nu wel of geen relatie hebben; we zijn telkens op zoek naar hoe we ons het best kunnen verhouden tot onze geliefde, of de toekomstige ander.

Deze dag zet je de rol die jij inneemt in de liefde in perspectief. Je leert hoe je, ondanks de wirwar van emoties die hierin kunnen spelen, toch helder blijft over de plek die je inneemt tot de ander. Je ervaart waarom niet geven, maar vooral kunnen ontvangen de basis is van elke gezonde relatie. Je stelt je open om je werkelijk van hart tot hart te verbinden.

OVER DE OPBOUW VAN DIT EVENT

De dag is op een open manier vormgegeven. Middels werkvormen uit met name systemisch werk (opstellingen) krijg je deze dag zicht op de knelpunten en vinden we openingen naar een oplossing. Er is ruimte voor veel (verschillende) opstellingen.

Vlak na de lunch, aan het begin van het tweede deel, zullen we ons middels een krachtig ritueel richten op de relatie tussen jouw eerste liefde en huidige (of toekomstige) liefde. Dit is een ervaring die je nog lang zal bijblijven.

Wellicht denk je: opstellingen en Corona, hoe werkt dat? We werken deze dag niet met mondkapjes, maar met doorzichtige gezichtsmaskers. Verder zorgen we voor duidelijke regels in de omgang met de ruimte en met elkaar.

FACILITATORS

Over de initiators: Anne Vries en Nicole Groothengel
Anne is socioloog, trainer, systemisch begeleider en medeoprichter van Idéfix.
Ze geeft dagelijkse leiding aan Idéfix en begeleidt individuen en teams in verschillende vormen. Na haar opleiding Familie- en Organisatieopstellingen neemt ze deze systemische blik mee in haar werk met individuen en in organisaties. Vaak helpt het zichtbaar krijgen van verstrikkingen op de systemische laag om meer beweging te brengen in de ideeën van een individu, of in de flow van samenwerking tussen collega’s.
Het volledige verhaal van Anne lees je hier.

Nicole is oprichter van en drijvende kracht achter Time 2 Thrive. Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben geacteerd in verschillende functies en op verschillende posities, is zij sinds een aantal jaren actief als zelfstandig business, burn-out en life coach. Nicole luistert, moedigt aan en helpt tot uiteindelijk de juiste weg (weer) is gevonden.

 

KAARTJES

Aanmelden: stuur een mailtje naar Nicole (nicole@time2thrive.nl) en de betaling wordt geregeld (per factuur).

Prijs € 185,- ex BTW

Incl.gezonde en gevarieerde lunch, thee, koffie en snacks.

Meld je aan of vraag meer info

Ervaringen van anderen

“Anne en Nicole hebben het geheel heel ontspannen en kundig begeleid. Samen met een fijne omgeving en een mooie groep, heb ik me goed open kunnen stellen. Heel bijzonder om te ervaren wat een opstelling kan doen en hoe je als vanzelf en op gevoel hier in meegenomen wordt en dat dit zo mooi werkt. Dankbaar voor deze bijzondere ervaring die nog nasuddert”. 
Rieneke

“Het was verwonderend dat er tijdens het proces precies dat aan het licht kwam, wat er gezien mocht worden. Ik voel me nu lichter en ben klaar om een volgende stap te zetten.”
Joyce

“Voor mij een nieuw fenomeen maar waar ik helemaal door betoverd ben. Omdat het zo feilloos werkt en elke vorm van rationalisatie te boven gaat. Het oppikken van signalen en emoties van anderen of van mezelf, daar voel ik mij heel erg mee vertrouwd. En het klopt dus altijd.
Bij de avond Familieopstellingen werd er een volledig blinde opstelling gedaan. We werden opgesteld zonder enig idee van wie we representeerden, in welke situatie we ons bevonden of wat de vraag van de inbrenger was. Puur op basis van intuïtie en dynamiek bewogen we ons door de ruimte.  Het was verbluffend hoe achteraf bleek hoe feilloos het systeem heeft blootgelegd welke onderliggende patronen zich schuilhielden en wat er nodig was deze te doorbreken en ruimte te creëren.”
Imca

 

Wat ik bij de Familieopstelling heb ervaren is dat ik intuïtief de representanten op heb gesteld, om vervolgens als toeschouwer te aanschouwen wat in de groep/situatie die ik heb opgesteld gebeurt en waar het wringt. Ik kreeg als het ware een kijkje van buiten naar binnen. Ik heb inzichten gekregen die me nu al enorm helpen. Ik kan het kaf van het koren scheiden; ik zie nu waar werk aan de winkel is (bij mezelf) en wat ik mag laten hoe het is.”  
– Mark

“Ongelofelijk wat er gebeurt met zo weinig informatie! Puur door wat de vraagsteller instinctief neerzet, komt er precies dát vrij wat nodig is. Het was heel intens om te ervaren, maar tegelijkertijd moeiteloos en vooral een heldere verrijking van mijn inzicht in de complexe, on(der)bewuste verwikkelingen tussen familieleden en de (beperkende) invloed ervan op je leven”.
Fleur