DE VROUWENLIJN  – Zondag 17 december

De Vrouwenlijn is inmiddels een begrip voor vrouwen die een bijzondere dag van verbinding met zichzelf en met elkaar willen ervaren (zie onderstaande ervaringen). De Vrouwenlijn organiseer ik meerdere keren per jaar.

In deze vreemde tijd speelt er van alles in ons leven. Deze dag gaan we samen terug naar de kern: voor ieder mens – en zeker voor iedere vrouw – is het het meest natuurlijk om ons te verbinden en liefde vol te ervaren. Connectie met vrouwen maakt dat je verzacht en naar binnen kunt keren. Als vrouwen in deze vorm samenkomen komt er daarnaast een kracht vrij; een oergevoel dat ieder van ons heeft meegekregen vanuit de vrouwenlijn. Vanuit een besef van jouw plek in die lijn kun je gaandeweg, vanuit intuïtie, (weer) heldere keuzes maken en je leven voluit leven.

Hoe is het nu met je? Welk thema speelt een rol en waar kom je zelf niet uit? Wat zou je in deze veilige omgeving willen onderzoeken?

OVER DE OPBOUW VAN DIT EVENT

De dag is op een open manier vormgegeven. Middels werkvormen uit met name systemisch werk (opstellingen) krijg je deze dag zicht op de knelpunten en vinden we openingen naar een oplossing. Er is ruimte voor veel (verschillende) opstellingen.

Je kunt zelf gedurende de dag een vraag inbrengen en leert vooral ook mee met de vraagstukken van de anderen. Vlak na de lunch, aan het begin van het tweede deel, zullen we ons richten op de vrouwenlijn. Tijdens een krachtig ritueel wordt deze zichtbaar en voelbaar; een ervaring die je nog lang zal bijblijven.

Dag: Zondag 22 september

Inloop: vanaf 10.30 uur

Event 11.00-17.00 uur

Plek: Van Bossepad 22 1051MA in Amsterdam

Prijs €185,- ex BTW

Incl.gezonde en gevarieerde lunch, thee, koffie en snacks.

Meld je aan of vraag meer info

Ervaringen van anderen

“Anne en Nicole hebben het geheel heel ontspannen en kundig begeleid. Samen met een fijne omgeving en een mooie groep vrouwen, heb ik me goed open kunnen stellen. Heel bijzonder om te ervaren wat een opstelling kan doen en hoe je als vanzelf en op gevoel hier in meegenomen wordt en dat dit zo mooi werkt. De vrouwenlijn was ook een prachtig ritueel waar emoties en inzichten hand in hand gaan. Dankbaar voor deze bijzonder ervaring die nog nasuddert”.
Rieneke

“Voor mij was het de eerste ervaring met opstellingen. Dat de vrouwenlijn hierin centraal stond, paste mooi bij de levensfase waarin ik zat want ik was in verwachting van een dochter. Ik vond het knap hoe Anne en Nicole in staat waren een veilige sfeer te creëren waarin iedereen op haar eigen tempo of naar eigen gevoel invulling kon geven aan de dag. De dagen erna heeft het mij nog veel gebracht, zoals een nieuwe kijk op de relatie met mijn moeder en mijn dochter.”
– Anna

 

”Het bijzondere is dat het sinds deze dag weer stroomt in m’n leven. In gesprekken met lieve vriendinnen lijk ik meer gezien te worden. Ik krijg liefdevolle spiegels en waarderingen zomaar uit het niets. Kortom de ervaring is vooral dat een dag opstellingen met vrouwen mij niet alleen contact brengt met mijn eigen unieke vrouwenverhaal maar ook extrreem dankbaar maakt voor de vrouw die ik mag zijn”.
Dorien

“Ik drijf nog na op de golven van de Vrouwenlijn. Een dag waarin je vol vertrouwen kan durven kijken, voelen,afsluiten en opnieuw verankeren. Anne en Nicole creëren een veilige ruimte, waar alles mag zijn en je je gedragen voelt. Liefdevol en krachtig. Ik ben blij dat ik het mezelf gegund heb”.
– Serena

”Ik heb genoten van een prachtige dag voor en door vrouwen. Naast de heerlijke koffie en lunch werden we langs mooie rituelen en opstellingen geleid. Allemaal heel afgestemd en met liefde. Heel veel dank daarvoor. “
– Annekarien