Lifecoaching

Time 2 Thrive lifecoaching. Aangenaam.

Een life coach, helpt mensen vorm te geven aan hun persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke. Mensen worden zich bewust van hun eigen handelen en gaan op zoek naar meer inhoud en zingeving.

Bij life coaching draait het altijd om de drie kernvragen :
1. Wie ben ik?
2. Wat wil ik?
3. Wat kan ik?

Life coaching is voor iedereen. Voor iedereen die vastloopt, maar ook voor iedereen die behoefte heeft aan een luisterend oor. Life coaching is maatwerk. Altijd.

Van A naar B en verder
Je weet vast waar je bent, maar waar wil je zijn? Als life coach help ik je. Ik breng je van A naar B en verder. Alleen ben je er wellicht sneller, maar samen komen we toch echt veel verder. Niets is minder waar, geloof me.

Druk hebben we het allemaal anno nu. En we ervaren ook druk. Hoe vinden we toch een goede balans? Hoe worden we ons bewust van wie je bent, wat je wilt en wat je kunt? Ik help je hierbij.

Vertrouwen in jezelf, daar werken we aan. Samen gaan we op zoek. Samen ontdekken we wat jouw pure wens is in het leven. Samen nemen we de hobbels die er zijn en bepalen we de te nemen afslag.

Time 2 Thrive life coaching hanteert een praktische werkwijze gestoeld op jarenlange ervaring zowel in het bedrijfsleven, en tevens als gesprekspartner. Iemand in staat stellen om optimaal gebruik te maken van zijn of haar talenten en capaciteiten, dat is mijn passie. Met een hedendaags modewoord ook wel ‘empoweren’ genoemd.

Ik luister naar je, ik zet je in je kracht, ik moedig je aan en help je tot je uiteindelijk de juiste weg (weer) heb gevonden. Het resultaat? Je gaat stralen. Je maakt het verschil door te gaan doen wat je leuk vindt doordat we samen hebben gevonden waar jouw kracht en mogelijkheden zitten.

Time 2 Thrive.
ontwikkel, groei en kom verder
Aangenaam.

Alle coaching trajecten worden ook in het Engels aangeboden.