Ervaringen

Time2Thrive life coaching voor ondernemers

Wat de ervaringen van anderen zijn? Lees ze hier. #trots


Nicole heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt. Hoewel ik voorafgaand aan de behandeling vrij pessimistisch was (‘het werkt toch niet bij mij’), heeft ze het toch voor mekaar gekregen om alles uit mij te krijgen.

Elke sessie weer maakte ik een bijzondere reis naar de ervaringen in het verleden, via de situatie in het heden, en vol moed naar de toekomst. Ontzettend bijzonder. Ze is in het proces heel geduldig, liefdevol, en vertrouwelijk geweest, waardoor ik mij helemaal op mijn gemak voelde.

Ik ben haar nog steeds ontzettend dankbaar dat zij dit in mij naar boven heeft weten te halen, en heb er nog steeds dagelijks profijt van!
David (24)

 

Van een vriendin kreeg ik het nummer van Nicole. Best sceptisch heb ik haar opgebeld en ik kon toevallig direct terecht. Na een fijn gesprek begonnen we met het consult.
Eigenlijk kan ik het niet goed verwoorden, omdat ik het als heel bijzonder heb ervaren.

Het is een mooie ervaring geweest waarin we opzoek zijn gegaan om weer geheel met frisse energie aan de slag te gaan. Ik voel mij bij Nicole zeer op mijn gemak. Niet zweverig, maar helder en praktisch! Ik ben blij dat ik Nicole heb leren kennen en zal zeker iedereen aanraden om met haar in zee te gaan. Doen!
Hannah (42)

 

Privé zijn het hectische jaren geweest waarin veel is gebeurd. Ik kreeg een signaal dat het niet verder ging, ik was op. Na een periode van rust wilde ik mijn oude leven weer oppakken, dat ging echter niet. Ik kreeg steeds meer fysieke klachten. Onderzoek via de reguliere gezondheidszorg kon geen oorzaak aantonen. Uiteindelijk kwam ik bij Nicole en haar team terecht. Via intensieve sessies, die voor mij heel confronterend waren, heb ik veel over mijzelf geleerd.

Inmiddels gaat het een stuk beter met mij. Ik sta veel positiever in het leven, leef veel meer in het heden en trap minder in valkuilen uit het verleden. Ik ben Nicole en haar team enorm dankbaar voor de hulp en richting die zij mij hebben geboden.
Peter (52)

 

Mijn nieuwe baan paste niet. Het maakte mij onzeker en gestrest. Nicole heeft mij geholpen om door een moeilijke periode in mijn leven te komen. Door de coaching sessies met haar werd ik bewust van denkbeelden die mij belemmerde en leerde ik om met behulp van oefeningen hier mee om te gaan. Nicole is een zeer kundige coach. Ik kan nu weer relaxed zijn en heb weer plezier in mijn werk.  Jan (
41)