Team

Time 2 Thrive heeft een team van professionals verzameld. Stuk voor stuk vakmensen met een eigen specialisme.

Het team is samengesteld in de overtuiging dat er niet slechts één oplossing is om met flinke stress aan de slag te gaan. Er zijn meerdere factoren waar aan gewerkt moet worden wil je 100% je zelf weer zijn.

De behandeling richt zich op de manier waarop met spanning wordt omgegaan en in de toekomst mee omgegaan kan worden.

MAATWERK
Na een intake wordt er gekeken welke disciplines jou verder gaan helpen. En wordt er een programma op maat voor jou gemaakt. Stress is immers persoonlijk. De oorzaak, maar ook het gevolg is voor ieder mens anders.

Schroom niet en neem contact op.

Franck Gielen :
Ademcoach

Adem is essentieel om te leven. Het is zo gewoon dat we er niet bij stilstaan dat adem eigenlijk ons leven is. Pas als er iets misloopt in de adem ervaren we hoe weinig we hier eigenlijk over weten.

Als adem coach leer ik je sympathisch zenuw stelsel weer te reguleren, meer ontspanning en focus terug te krijgen en drukke gedachtes weer te kunnen controleren.

Tenslotte : ‘The only friend you have in this life is your breath, when it leave’s you than you have a problem…’

Nicole Groothengel :
Emotie therapeut | Mentale coach

Letterlijk gaan we jouw oude blokkades en emoties opruimen, zodat je in het hier en nu makkelijkere en gezondere keuzes kunt maken. Het zal je opluchten, je zult het zien. Zonder deze belastende emoties en overtuigingen kan men veel vrijer leven. Hoe we dat doen? Door jou in je kracht te laten staan. Let maar eens op hoe vrij je je zult voelen.

Patronen herkennen en doorbreken. Daar gaat het om. Je bewust worden van de patronen die jij, vaak onbewust in werking zet. Iedereen heeft daarin een blinde vlek en volgt normaal gesproken zijn eigen beste idee en gevoel. Maar kloppen je aannames nog? En welk patroon moet worden doorbroken zodat je vrijer kan leven?

Tom Peters :
Acupuncturist

De nieren en het gebied ertussen bevatten de basis energie van de mens, de prénatale energie.
Dit ‘potje’ gebruiken we langzaam op tijdens ons leven en we gebruiken het om alle postnatale energie zoals adem, voedsel en drinken tot onze eigen energie te maken om alle systemen in ons lichaam optimaal werkend te houden.
Door overwerken en constante stress factoren lukt het niet om voldoende gebruik te maken van de postnatale energie en zal de prenatale energie versneld opgebruikt worden met grote gevolgen.

Een westerse benadering van dit geheel is anders geformuleerd.
De bijnieren raken uitgeput en het autonome zenuwstelsel komt in een staat van constante paraatheid waardoor er tijdens de rustfase ven het lichaam geen herstel meer optreedt.
Hierdoor wordt de energievoorraad van een mens niet meer adequaat ververst en uiteindelijk is er niet meer voldoende om de dag door te komen.

De hara acupunctuur werkt op de pathologische reflexen die tot uiting komen in de buik rondom de navel. Tijdens de behandeling wordt in dit gebied de werking gecontroleerd en bevestigd.

Het autonome zenuwstelsel wordt in balans gebracht en de werking van de bijnieren worden genormaliseerd door middel van het plaatsen van steriele naalden op verscheidene plaatsen.

 

Osteopathie en acupunctuur worden (mits aanvullend verzekerd) vergoed.

Valérie Groeneweg :
Osteopaat

Als osteopaat kijk ik naar het lichaam in zijn geheel. Het doel is om alle functies van het lichaam in balans te brengen zodat alles weer goed in samenhang kan functioneren.

In een burn-out situatie is de werking van de hersenen verstoord. Alle functies die de hersenen aansturen raken ook uit balans. Denk bijvoorbeeld aan je slaap, concentratie, spijsvertering, spierspanning en ademhaling.

We zoeken uit waar de disbalans in het lichaam is opgetreden en hoe het lichaam en geest weer goed als eenheid gaan functioneren. Zo voel je je weer een gezond en gelukkig mens!