Nicole

Nicole Groothengel. Aangenaam.
Oprichter van en drijvende kracht achter Time 2 Thrive.

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben geacteerd in verschillende functies en op verschillende posities, ben ik sinds een aantal jaren actief als zelfstandig business, burn-out en life coach. Een vak dat me goed ligt. Met name omdat ik er erg blij van word. Ik zal het toelichten.

Als rode draad in mijn leven, en in ieder leven als je het mij vraagt, loopt groei. Of dat nu is in letterlijke of in figuurlijke zin. Je kunt het eenvoudigweg niet uitzetten.

Er zijn mensen die groei ontkennen, er niets mee hebben en er niets mee doen. Maar er zijn ook mensen die het erkennen en er niet zonder kunnen. Die laatste, daar behoor ik toe.

Groei is namelijk belangrijk in mijn leven. Ik wil mezelf verbeteren. Ik wil van tijd tot tijd kunnen zeggen; ‘Wauw, ik heb weer geleerd en een stap gemaakt’. Daar haal ik mijn voldoening uit. Niet alleen privé, maar ook zakelijk.

En dat, dat wens ik iedereen. En dat, dat heeft me gebracht tot dit vak waar ik goed in ben en blij van word. Mensen bij staan wanneer ze dat nodig hebben en ze helpen hun doelen te bereiken en dus te groeien. Dat is mijn doel en dat is mijn passie.

Wat mij anders maakt?
Voordat ik werd opgeleid tot coach, heb ik een MBA gedaan en altijd leidinggevende functies bekleed in het bedrijfsleven. Ik ben dus bekend met beide kanten. De zachte zorg kant én de hardere commerciële kant. Die combinatie van kennis en ervaring maakt mij anders dan anderen.

Tel hier bij op dat ik coach met taal, wat zoveel wil zeggen dat luisteren mijn specialiteit is en wat mij betreft is dan het plaatje compleet. Meer weten? Check dan mijn LinkedIn profiel of lees wat anderen over mij zeggen.

Ik luister, moedig aan en help tot uiteindelijk de juiste weg (weer) is gevonden.

Nicole Groothengel. Aangenaam.
Oprichter van en drijvende kracht achter Time 2 Thrive.

Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk. Eigenlijk het belangrijkste, dat is Sander, mijn lief met wie ik op een prachtige woonboot in Amsterdam woon samen met onze drie katten. De plek waar ook mijn praktijk is. In een mooie en rustgevend stukje van onze hoofdstad.

Ben ik daar niet te vinden? Dan ben ik bij vrienden, op reis naar verre bestemmingen, aan het koken (en opeten), of aan het sporten. Hiken, snowboarden en kitesurfen zijn hierbij favoriet. Mijn omgeving heb ik graag rustig, zelf ben ik liever actief!

 

Wil je weten welke opleidingen ik allemaal heb gevolgd?

Nicole op LinkedIn