MIJN VERHAAL

Met mijn Hogere Hotelschool diploma op zak in 1999 was ik vastbesloten om “het” te gaan maken in het bedrijfsleven. Om kracht bij te zetten behaalde ik enkele jaren later ook mijn MBA. De corporate ladder beklimmen, leidinggevende functies bekleden, promotie maken en zakelijk impact creëren waren mijn drijfveren om succesvol te zijn, dacht ik. En die successen volgden dan ook.

Maar ondanks die successen merkte ik bij mijzelf wrijving. Wrijving tussen de verwachting van buitenaf waar ik aan wilde voldoen, tussen de drang naar bevestiging naar mijzelf toe dat ik succesvol was. Maar vooral de wrijving tussen de behoefte aan verdere groei als mens maar die ik niet voelde in de dingen die ik op dat moment deed.

Gelukkig schrijf ik dit stuk nu vanuit een ander perspectief, want die behoefte aan groei heb ik kunnen omzetten naar Time 2 Thrive, en wat ben ik daar elke dag weer blij mee. Groei is voor mij namelijk belangrijk. Luisteren, leren, zien, ontdekken en ervaren. En daardoor elke dag weer een hartsprong voelen. Daar haal ik mijn voldoening uit. Niet alleen privé, maar ook zakelijk.

En die hartsprong: dat gevoel wens ik iedereen toe. Het heeft me gebracht tot dit vak waar ik goed in ben, mij goed door voel, blij van word en anderen blij mee maak. Mensen bij staan wanneer ze dat nodig hebben en ze helpen hun doelen te bereiken en dus te groeien. Dat maakt voor mij de cirkel rond.

  • Ik vind het fantastisch om nieuwe dingen te leren en te ervaren die mij doen groeien als mens. Minimaal een aantal keer per jaar volg ik de meest uiteenlopende cursussen, trainingen, opleidingen en retreats over de hele wereld. Op mijn LinkedIn profiel lees je meer informatie hierover.
  • De plek waar ik volledig tot rust kom en geniet, samen met mijn lieve hond Yara, is op mijn fijne woonboot in Amsterdam. De plek waar ook mijn praktijk is.
  • Door mijn zakelijke achtergrond en door mijn opgedane vakkennis en ervaring in coaching ben ik goed bekend met beide kanten: De zachte zorg kant én de hardere commerciële kant. Die combinatie van kennis, ervaring en gevoel zorgt ervoor dat ik mij goed kan inleven in diverse coaching vraagstukken.
  • Ik luister, moedig aan en help tot uiteindelijk de juiste weg (weer) is gevonden. Maar ik houd ook een spiegel voor en ga het niet uit de weg om eerlijk te communiceren met elkaar.
  • Waar ik heel trots op ben, is mijn bedrijf Time2Thrive. Sinds 2015 heb ik fantastisch mooie klanten mogen begeleiden als zelfstandig business en life coach, veel succesvolle burn out trajecten volbracht en impactvolle trainingen opgezet en uitgevoerd.
  • Vrienden, reizen, lekker koken, ik hou ervan. Mijn omgeving heb ik graag rustig, zelf ben ik liever actief! Vele soorten van sport hou ik van, van roeien tot wielrennen. Hiken, snowboarden en kitesurfen zijn hierbij favoriet.

Natuurlijk hoop ik dat je een goed beeld van mij, mijn verhaal en mij als coach hebt kunnen krijgen. Een klik met elkaar voelen is namelijk belangrijk. Ik zou het in ieder geval leuk vinden je te spreken!

Nicole Groothengel.

Oprichter van en drijvende kracht achter Time 2 Thrive.

Partners

FRANCK GIELEN,  ADEMCOACH

Adem is essentieel om te leven. Het is zo gewoon dat we er niet bij stilstaan dat adem eigenlijk ons leven is. Pas als er iets misloopt in de adem ervaren we hoe weinig we hier eigenlijk over weten.

Als adem coach leer ik je sympathisch zenuw stelsel weer te reguleren, meer ontspanning en focus terug te krijgen en drukke gedachtes weer te kunnen controleren.

Tenslotte : ‘The only friend you have in this life is your breath, when it leave’s you than you have a problem…’

JOB WEERSTRA,
OSTEOPAAT

Mijn naam is Job Weerstra en ben werkzaam als osteopaat bij Weerfit!
De functie van het lichaam heeft mij altijd gefascineerd en dit heb ik vertaald naar de passie in mijn vak.

Ik combineer Orthomoleculaire therapie, Applied Kinesiologie & Psycho Neuro Immunologie binnen mijn therapie voor de meest duurzame en optimale resultaat voor jouw situatie.

Herstel is niet alleen fysiek, het is ook persoonlijk. U kunt op mij rekenen bij elke stap van het herstel. Om u te supporten, u te motiveren en om u fitter dan ooit naar buiten te zien gaan.

Fit zijn is voor iedereen belangrijk!

TOM PETERS,
ACUPUNCTURIST

De nieren en het gebied ertussen bevatten de basis energie van de mens, de prénatale energie.
Dit ‘potje’ gebruiken we langzaam op tijdens ons leven en we gebruiken het om alle postnatale energie zoals adem, voedsel en drinken tot onze eigen energie te maken om alle systemen in ons lichaam optimaal werkend te houden.
Door overwerken en constante stress factoren lukt het niet om voldoende gebruik te maken van de postnatale energie en zal de prenatale energie versneld opgebruikt worden met grote gevolgen.

Een westerse benadering van dit geheel is anders geformuleerd.
De bijnieren raken uitgeput en het autonome zenuwstelsel komt in een staat van constante paraatheid waardoor er tijdens de rustfase ven het lichaam geen herstel meer optreedt.
Hierdoor wordt de energievoorraad van een mens niet meer adequaat ververst en uiteindelijk is er niet meer voldoende om de dag door te komen.

De hara acupunctuur werkt op de pathologische reflexen die tot uiting komen in de buik rondom de navel. Tijdens de behandeling wordt in dit gebied de werking gecontroleerd en bevestigd.

Het autonome zenuwstelsel wordt in balans gebracht en de werking van de bijnieren worden genormaliseerd door middel van het plaatsen van steriele naalden op verscheidene plaatsen.